ma.gurustroykix.ru

Составот на конкретни услови за развој

Видео "на составот на бетон за фондацијата"

Добар ден.

За овие дела, јас би ве советуваме да го користите M300 бренд на конкретно решение. Ќе имаат на располагање сите потребни состојки, но јас не знам на брендот на цемент, кој е вас, па јас ќе им даде на пропорционален врска отворен еден од најчесто користени типови на цемент:

цемент бренд M400

1: 1,9: 3,7 сооднос дадена во килограми односно цемент: песок: урнатините

цемент бренд M500

1: 2,4: 4,3 сооднос дадена во килограми односно цемент: песок: урнатините

Тоа е во смее да се меша како процент, а во случај на соодветен тип на сила цемент бетон ќе биде многу добредојдена.

Во вашиот случај со дрвена куќа, можете да го користите бетон одделение полесно, но во корист не е толку голема, но на сила ќе биде значително помал.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Пресметките за различни конкретни одделение решенијаПресметките за различни конкретни одделение решенија
Потрошувачка по 1 кубен метар на бетонПотрошувачка по 1 кубен метар на бетон
Колку бетон во коцка на цемент?Колку бетон во коцка на цемент?
Составот на бетон M200: колку и што ви требаСоставот на бетон M200: колку и што ви треба
Потрошен материјал за 1 м3 бетон: пресметување на резултатотПотрошен материјал за 1 м3 бетон: пресметување на резултатот
Пресметката на износот на цемент и бетон потрошувачка на кубенПресметката на износот на цемент и бетон потрошувачка на кубен
Процентуалната застапеност за подготовка на бетон во кофиПроцентуалната застапеност за подготовка на бетон во кофи
Правилно зачинети пропорции на бетон - залог на силата и издржливоста на целата структураПравилно зачинети пропорции на бетон - залог на силата и издржливоста на целата структура
Услови за цемент на кубен метар на бетонУслови за цемент на кубен метар на бетон
Пресметка на цемент кубен бетонПресметка на цемент кубен бетон
» » » Составот на конкретни услови за развој

ma.gurustroykix.ru
Поправки Изградба Градежни материјали Инструменти Бања Арбор Куќата Врати Камен Камин Канализација Рамка куќи Климата во куќата Ковање Уредување Скали Санитарна инженеринг Заварување и Задна Оранжерии Топлина во домот Тераса Цевки Фенг шуи Финансии Електрична енергија